Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Rotterdamse studenten kiezen voor Coop gemak

Het Algemeen Dagblad kopte gisteren (15-08) met de titel ´Rotterdamse studenten kiezen steeds vaker luxe´. Supermarkt Coop Vandaag speelt hier perfect op in met een verse keuken in de supermarkt voor een scherpe (studenten)prijs.
Aankomende studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam vinden de gehele week hun fiets terug met een Coop Vandaag zadelhoesje én een stuurlabel met actie.  Tijdens de Eurekaweek, de introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam, maken ca. 4.000 studenten kennis met het studentenleven en met hun nieuwe studentenstad. Coop Vandaag is aanwezig bij de evenementen en biedt de aankomende studenten actiekorting aan bij inlevering van het stuurlabel. Welke (aankomende) student zegt nou nee tegen een rijkelijk belegd broodje naar keuze + beker verse sinaasappelsap voor € 3,-? Het perfecte ontbijt na een stevige kennismaking met je nieuwe stad.

 

 

DSC_0069

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.