Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Samplen & Flyeren

Samples en flyers: aanpak doorslaggevend
Een nieuw product of een nieuwe smaak vraagt om een andere vorm van promotie dan wanneer u een merk of product wilt promoten waarmee uw doelgroep al bekend is. Het mag ook geen verrassing zijn dat Nederlanders van gratis producten houden. Daarom is sampling een zeer aantrekkelijke manier om uw product aan de man te brengen. Het wekt nieuwsgierigheid en zet de klant aan tot het proberen van iets nieuws. Samen met u denken wij na over de meest effectieve manier en de beste locatie om uw product te samplen.

Succesvol flyeren
Een flyer dient als extra tool om uw doelgroep bekend te maken met een actie. Onze merkambassadeurs zorgen ervoor dat flyeren een succes wordt. Zij worden nauwkeurig geïnstrueerd over de doelgroep die de flyers moet krijgen en wij brengen hen op de hoogte van de informatie die van belang is om uw flyer succesvol in te zetten.


fotoflyerblokker.png

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.