Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Promotieteam


Promotieteam: persoonlijke benadering bewezen effectief. Een promotieteam valt op en beïnvloedt de mening over een merk, product of dienst doorgaans in positieve zin. Precies wat u wilt bereiken. De meerwaarde van een persoonlijke benadering biedt tevens de mogelijkheid direct toelichting te geven en de (potentiële) klant te verwijzen naar een verkooppunt.

Medewerkers met kwaliteit
Wij beschikken over een groot aantal enthousiaste merkambassadeurs door het hele land, die we speciaal voor u selecteren. Onze medewerkers zijn allemaal persoonlijk op gesprek geweest en beoordeeld op hun kwaliteiten. Op die manier garanderen wij u een campagne waarmee u de gewenste doelen bereikt. Al onze professionele merkambassadeurs spreken goed Nederlands, zijn representatief en communicatief vaardig. Onze merkambassadeurs zijn er trots op een product of merk van u te mogen vertegenwoordigen.

 

 

promotieteam

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.