Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Beurs & Hostess

Beursmedewerkers en hostessen: haal het maximale uit uw event
Beursmedewerkers en hostessen halen het maximale uit uw event. Onze representatieve beursmedewerkers en hostessen staan garant voor persoonlijk contact met uw klanten en leveranciers. Op beurzen, evenementen, congressen en presentaties begroeten zij uw bezoekers, schenken zij hen een drankje in en begeleiden zij hen indien gewenst naar een zitplaats. Zo nemen zij u allerlei neventaken uit handen, en uw klanten waarderen de aandacht van representatieve hostessen, waardoor u het maximale uit uw evenement haalt.

Een volle stand en direct sales
Op beurzen verschaffen beursmedewerkers en hostessen productinformatie, ze genereren direct sales en ze zijn bovendien in staat het publiek te enthousiasmeren om uw stand te bezoeken. Kortom: zij maken de beleving op een beurs compleet en uw beursdeelname tot een succes.

beurs-1-groot.jpg

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.