Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Fotomarketing

Fotomarketing van Dutch Moving Promotions is een uitermate effectief middel om uiteenlopende doelstellingen te realiseren.
Fotomarketing is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor het verhogen van het merkbewustzijn, het bieden van entertainment, motiveren van standbezoek en uiteraard free publicity. Dutch Moving Promotions heeft ruime ervaring op het gebied van Fotomarketing en verzorgt regelmatig campagnes voor bijvoorbeeld Pearle, Telfort, Vodafone en Eye Wish.

Fotomarketing van Dutch Moving Promotions biedt u diverse varianten aan waaronder een mobiele versie en een vaste opstelling voor bijvoorbeeld in of voor een filiaal of winkelcentrum. Daarnaast kunnen wij bluescreen aanbieden met de mogelijkheid van custommade virtuele achtergronden. In alle gevallen is er uiteraard de mogelijkheid om een hardcopy aan de bezoeker mee te geven. Dit kan op zowel fotopapier als op een magnetische ondergrond.

pearle-zaterdag-12-april-amsterdam-32.JPG

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.