Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!
Diensten

Diensten

DienstenDutch Moving Promotions is een promotiebureau. Hier vindt u een greep uit onze diensten, zoals het inzetten van een promotieteam voor flyeren en/of samplen, het inzetten van salesmedewerkers of denk aan personeel voor uw evenement of beurs. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we doen u een voorstel op maat.

pearle-zaterdag-12-april-amsterdam-32.JPG

Fotomarketing

Fotomarketing van Dutch Moving Promotions is een uitermate effectief middel om uiteenlopende doelstellingen te realiseren. Fotomarketing is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor het verhogen van het merkbewustzijn, het bieden van entertainment, motiveren van standbezoek

Readmore
promotieteam

Promotieteam

Promotieteam: persoonlijke benadering bewezen effectief. Een promotieteam valt op en beïnvloedt de mening over een merk, product of dienst doorgaans in positieve zin. Precies wat u wilt bereiken. De meerwaarde van een persoonlijke benadering biedt

Readmore
fotoflyerblokker.png

Samplen & Flyeren

Samples en flyers: aanpak doorslaggevend Een nieuw product of een nieuwe smaak vraagt om een andere vorm van promotie dan wanneer u een merk of product wilt promoten waarmee uw doelgroep al bekend is.

Readmore
beurs-1-groot.jpg

Beurs & Hostess

Beursmedewerkers en hostessen: haal het maximale uit uw event Beursmedewerkers en hostessen halen het maximale uit uw event. Onze representatieve beursmedewerkers en hostessen staan garant voor persoonlijk contact met uw klanten en leveranciers.

Readmore
annesofie.png

Demonstraties

Demonstraties: aankoop stimulerenDemonstraties stimuleren de aankoop van consumenten. Onbekend maakt namelijk onbemind. Demonstraties vormen een effectieve manier om prospects en bestaande klanten kennis te laten maken met uw product.

Readmore
mr-muscle.png

Direct sales

Salesmedewerkers: voor direct effect Onze salespromoters zijn merkambassadeurs die door ons zijn opgeleid tot salesspecialisten. Zij zijn representatief, enthousiast en bezitten het doorzettingsvermogen om datgene te bereiken wat u voor ogen heeft.

Readmore
telfort.png

Interactieve media

Interactieve media is multi-inzetbaarMet de komst van tablets en smartphones zijn er vele mogelijkheden bijgekomen waarmee u interactieve media kunt inzetten tijdens een promotiecampagne. Dat biedt veel kansen.

Readmore

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.